Publicat el 06/10/2016

El passat 28 de setembre, Calella va estar present al BUY Catalunya, el workshop més important que organitza l’Agència Catalana de Turisme, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

El workshop ha comptat amb la participació de més de 150 operadors que s’han traslladat a Barcelona per reunir-se amb diferents professionals gestors de les destinacions turístiques de Catalunya.

Durant el workshop, l’Ajuntament de Calella va poder agendar entrevistes amb touroperadors provinents del Regne Unit, Irlanda, Alemanya, França, Holanda, Estats Units, Polònia, República Txeca, Rússia i Corea del Sud.

L’acció de promoció es va acompanyar d’un dossier amb material divers que conté entre d’altres, el vídeo “Calella moments de felicitat”, una galeria de fotos així com l’agenda d’esdeveniments culturals i esportius pel proper any 2017. 

D’altra banda, des de l’ajuntament es va aprofitar l’avinentesa per donar a conèixer la nova web www.calellabarcelona.com entre els touroperadors interessats en Calella, una eina que es planteja com una finestra a la ciutat i que té com a principal objectiu seduir al visitant.

L’estratègia de promoció turística per a quest workshop es va centrar principalment en donar a conèixer els principals actius de la destinació en relació al  turisme familiar, cicloturisme i turisme esportiu, aquest últim amb especial incidència en motiu del reconeixement de Calella com a “Vila Europea de l’Esport 2016” atorgada pel Parlament Europeu el passat 18 de novembre de 2015

Deixa un comentari