Publicat el 05/11/2017

Es poden votar els Pressupostos Participatius del 30 d’octubre al 25 de novembre en diferents localitzacions de la ciutat.

De nou, l’Ajuntament de Calella té la voluntat d’implicar i fer participar els ciutadans en la presa de decisions que afecten el municipi. És per aquest motiu que el pressupost municipal de 2017 també compromet una partida en els Pressupostos participatius, per tal que sigui una via de democràcia directa que permeti als ciutadans decidir quines propostes volen que es portin a terme.

Aquest any s’ha destinat el total del pressupost (180.000,00 €) per a l’execució de les propostes ciutadanes. Així, des d’avui i fins el 24 de novembre, es podrà votar per una de les cinc propostes que van ser escollides pel Consell de Convivència i Participació: la creació d’un carril bici al passeig de Manuel Puigvert, la instal·lació d’un sistema de reg a tota la zona boscosa del Parc Dalmau, la instal·lació d’aparells per a fer exercici a l’aire lliure, la creació d’una nova via d’accés de la carretera N-II fins a la Cala Rocapins, i la creació d’una xarxa de desfibril·ladors.

De tots aquests projectes, s’executarà la proposta que obtingui més vots vàlids. A més, si la proposta guanyadora no arriba a l’import de 180.000,00 €, s’utilitzarà el romanent d’estalvi per executar la següent proposta (sempre que el pressupost d’aquesta no superi aquest diferencial) i així, successivament.

Poden votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Calella el dia 30 de setembre de 2017, només presentant el DNI, el passaport o el NIE. El ciutadà tindrà a la seva disposició una papereta amb les propostes plantejades per la ciutadania i perquè aquesta sigui considerada vàlida, solament es podrà escollir un sol projecte.

El recompte de vots es farà el dilluns 27 de novembre a les 19 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, en un acte obert al públic.

Deixa un comentari