Publicat el 10/03/2019

Així mateix, enguany el servei de socorrisme a la platja començarà a principis del mes de maig

El passat 5 de març l’Òrgan Consultiu de Platges de la “Q” de qualitat de la Platja Garbí va celebrar la reunió anual per avaluar prestacions i serveis de cara a l’obtenció del distintiu Q de Qualitat.

Una de les novetats que es van presentar en aquesta reunió és la incorporació d’un tram de platja adaptada per a persones amb discapacitat a l’oferta de serveis de la zona litoral d’aquesta pròxima temporada de bany.

En declaracions a Ràdio Calella Televisió, el tinent d’alcaldia responsable de l’Àrea de Serveis Públics, Albert Torrent, va explicar que aquest tram es trobarà al sector de la torre de vigilància de Garbí: “Hi haurà una passera adaptada de formigó que evita el trontoll de la fusta, i una dutxa adaptada per a cadira i una zona d’ombra que és imprescindible per a les persones amb mobilitat reduïda que els és més difícil portar i posar una para-sol”.

Així mateix, també es va explicar que enguany els socorristes començaran a treballar a principis de maig: Les platges estaran a ple rendiment el primer de maig, fins i tot tindrem ja llavors servei de salvament durant el cap de setmana, que és una millora inclosa al concurs que no es va poder implementar la temporada passada”.

Segons també informa el consistori calellenc, a banda del servei de vigilància a càrrec de Pro Activa, la platja estarà abalisada i els adjudicataris podran oferir els serveis d’hamaques, gandules i para-sols; les activitats que s’acorden amb l’ATC; a més del lloguer de caiacs i catamarans, o altres activitats nàutiques. El balanç del 2018 indica que més de 13.000 persones en van gaudir, dels quals 8.000 en els inflables.

Deixa un comentari