Publicat el 08/11/2019

Calella Film Office, l’oficina de l’ajuntament dedicada al sector audiovisual, ha rebut des de la seva creació l’abril de 2018 un total de 49 sol·licituds d’empreses productores audiovisuals interessades en realitzar filmacions de diversa tipologia a la ciutat, com ara curtmetratges, programes de televisió, documentals, espots i fotografia publicitària, entre d’altres

El servei de Calella Film Office centralitza totes les consultes i peticions de rodatges, dona suport en la tramitació de permisos i facilita informació a totes les empreses productores interessades d’àmbit nacional i internacional. Per tipus de rodatges, en el que portem d’any l’oficina ha registrat 23 sol·licituds, de les quals s’han realitzat finalment 13 produccions, entre curtmetratges, sèries de televisió, reportatges, videoclips, anuncis i sessions fotogràfiques. Fent balanç de la seva evolució, s’ha passat de 9 produccions audiovisuals realitzades el 2018 a les 13 produccions del 2019, a l’espera de tenir el recompte final de tot l’any.

Entre les produccions que ha acollit la ciutat recentment cal destacar l’interès que Calella comença a despertar entre productores d’àmbit internacional com ara el rodatge del programa de cites exclusiu per a persones bisexuals The Bi Life (Regne Unit) o les seqüències rodades a Calella de la sèrie Der Barcelona Krimi (Alemanya) en diversos espais de la ciutat. També cal destacar la localització de sèries de TV3 com ara Si no t’hagués conegut i La Riera, ambdós amb escenes rodades a la platja de la Roca Grossa,  i el programa Tabú, de Jon Sistiaga amb Lluís Homar, rodat al Far de Calella.

Des del web de Calella Film Office s’informa de les diverses localitzacions de la ciutat que poden convertir-se en escenaris de pel·lícula, recintes, edificis i escenaris exteriors ideals per al rodatge de tot tipus de filmacions.

Una aposta per posicionar Calella com una ciutat plató que va començar a gestar-se amb els rodatges de 100 metros (Filmax) i Amics per sempre’(Lastor Media, TV3 i Batabat produccions) i que finalment s’ha materialitzat amb la creació i el funcionament del servei Calella Film Office.

Foto: rodatge de The Bi Life.

Deixa un comentari