Publicat el 05/10/2020

L’Alcaldessa, Montserrat Candini, va inaugurar el festival, on Calella es el punt de reunió d’actors, directors emergents i de nous projectes audiovisuals en una setmana plena de projeccions, concursos oficials i tallers relacionats amb el cinema

Els actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz varen ser els encarregats de presentar la gala d’obertura a la Sala Mozart, que va acollir la visualització del primer film del festival La família que tú eliges.
El festival, organitzat per l’Associació Rosebud d’amants del Cinema, compta un cop més amb el suport de l’Ajuntament de Calella i de l’Associació Turística de Calella. La ciutat s’omplirà per cinquè any consecutiu de cinema amb projeccions, concursos amb seccions oficials, activitats i tallers sobre el món audiovisual.
Amb la celebració del Calella Film Festival, Calella concentra, per una setmana, talent d’àmbit internacional i gaudeix de la presència de directors emergents que busquen l’èxit a partir de l’elaboració de projectes de baix pressupost.

Aquesta cinquena edició també compta amb plats forts, com l’estrena del documental “Camí Lliure”, el dissabte 10 d’octubre a les 21.30 h. Serà la primera projecció a Catalunya i narra la vida del cuiner Raül Balam Ruscalleda i de la seva mare, Carme Ruscalleda. La sala que acull aquesta estrena és la Sala Mozart, un espai centenari que ja s’ha convertit en sala en funcionament més antiga de Catalunya i una de les més antigues de l’Estat, que també comptarà amb la presència dels dos cuiners.
El Calella Film Festival s’emmarca dins de la política cultural de l’Ajuntament de Calella. Aquest certamen és una de les apostes dedicades al cinema que ofereix Calella. Una altra proposta és el Calella Ciutat Plató, un projecte que busca atraure rodatges de peces audiovisuals o spots publicitaris al municipi, i que compta també amb el suport de la Barcelona Film Comission.
Aquest festival de cinema ja s’està consolidant com a certamen i s’està convertint en un punt de reunió per a molts actors, directors i personatges del món audiovisual que es troben a Calella per projectar pel·lícules, participar en concursos o per fer una posta en comú amb altres professionals del sector.
Més informació: www.calellafilmfestival.com

Per últim, el Calella Film Festival seguirà tots els protocols i mesures de seguretat anti COVID. Hi haurà separacions entre els espectadors un cop es trobin dins del cinema i la mascareta serà d’us obligatori. La Sala Mozart també compta amb gel hidroalcohòlic i amb diferents rutes d’entrada i sortida per evitar aglomeracions.

 

Deixa un comentari