Publicat el 03/09/2022

Avui se celebra la inauguració de les 50enes Jornades Internacionals Folklòriques amb la participació de representants de Bulgària, Brasil, Mèxic, Kenya, Romania i Catalunya

 

 


Calella commemora els 50 anys i les 50es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, des d’avui fins l’11 de setembre. L’alcalde, Marc Buch, ha rebut als grups que venen d’arreu del món a l’Ajuntament de Calella. Aquest any els països representants que la nostra ciutat acull són: Bulgària, Brasil, Mèxic, Kenya i Romania.

Enguany les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya recuperen la normalitat, després de dues edicions marcades per la pandèmia i les mesures preventives vers la Covid. Calella, d’aquesta manera, torna a ser una de  les seus del Festival Internacional de Folklore que pretén cohesionar la cultura i els pobles del món a través de la dansa.

Per això, la ciutat torna a signar el seu compromís per omplir els seus carrers de colors, de música, respecte i festa per seguir apostant per una Calella inclusiva, que preserva, celebra i que obre els braços a la cultura i a la diversitat.

L’Associació per la difusió del folklore (Adifolk) és la que ha organitzat aquest festival en què hi participen un total d’entre 22 municipis i ciutats d’arreu de Catalunya. Es tracta d’unes jornades repletes d’activitats que es duran a terme fins l’11 de setembre i en què es recupera la cercavila amb la participació del Capgròs Folk, els Geganters i Grallers de Calella, els Grups Internacionals de Brasil, Romania, Kenya i Bulgària, el grup de Danses “La Clavellinera” de Falset i la Banda de Música Vila de Falset.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari