Publicat el 24/07/2015

El llibre de l’escriptor i periodista Rafael Vallbona, “Cicloturisme tranquil per Calella i el Maresme”, presentat el passat 12 de juliol, va ser l’escenari escollit per l’Agència Turística de Calella (ATC)  per a la presentació del Calella Cycling Experience Week, un paquet turístic destinat als amants del cicloturisme. En paraules d’aquest escriptor apassionat per l’esport: “el Maresme és terra de bicicletes i la ciutat de Calella n’és la capital ciclista per mèrits propis”.
Precisament, esdeveniments tan importants com la Volta Ciclista a Catalunya que té el punt de partida a Calella; l’IRONMAN, on les proves que se celebren a Calella puntuen pel campionat del món de Hawaii, així com les rutes cicloturistes, fan de la localitat una destinació turística ideal per a la pràctica d’aquest esport tant per amateurs com a professionals.
El Calella Cycling Week consisteix en un producte turístic orientat a cicloturistes, mitjançant el qual s’ofereix allotjament a Calella (3 a 7 nits) en modalitat de contractació individual, grups amateurs o també per equips de diferents nivells de tot Europa. A més, aquelles persones que contractin el paquet podran participar (prèvia inscripció) en els següents esdeveniments:
– Stage Ciclista, sortides guiades en grup tota la setmana que es faran durant els matins, amb rutes on visitaran els principals atractius del territori (Costa Brava, La Selva, el Maresme i el Parc Natural del Montseny).
– Pedala al teu aire:(ride on your own) és la modalitat adreçada als més atrevits que permet lliurament escollir, gaudir i descobrir entre una selecció de 25 rutes cicloturistes del territori, sense formar part de cap grup organitzat, però sempre amb la cobertura de l’organització davant de qualsevol eventualitat.
– La kedada: Una sortida capitanejada per la campiona d’Espanya, Anna Ruiz i  destinada majoritàriament a les dones participants en el Calella Cycling Experience Week. 
La Calella Cycling Experience Week és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i  l’Associació Turística de Calella (ATC). Tindrà lloc de l’11 al 18 d’octubre d’enguany i  servirà per contribuir a la consolidació de la ciutat com una destinació de turisme esportiu de referència en el cicloturisme.

Deixa un comentari