Publicat el 08/09/2018

El rodatge de ‘The Bi Life’ compta amb el suport i assessorament del Calella Film Office

El rodatge del dating show britànic The Bi Life va començar a finals md’agost a Calella, una de les ciutats escollides per acollir-lo. Així mateix, l’equip de filmació i producció format per unes 40 persones s’allotgen a Calella.

The Bi Life és un programa de cites exclusiu per a persones bisexuals i estarà presentat per la icònica drag queen Courtney Act (Shane Jenek), qui ja ha participat al programa de Ru Paul, Australian Idol i Celebrity Big Brother.

Els participats del programa visitaran el Far, la platja i les guinguetes, el centre comercial de la ciutat i alguns restaurants i bars mentre tenen cites.

L’estrena de The Bi Life està previst per l’octubre de 2018 i constarà d’una primera temporada de deu episodis, en els quals els protagonistes conviuran i es recolzaran entre si en el camí per trobar persones que els acceptin tal com són.

El rodatge compta amb el suport i assessorament del Calella Film Offic, l’oficina que ajuda els professionals del cinema, la televisió i la publicitat a fer realitat els seus projectes, assessorant-los en la cerca de localitzacions i oferint-los tota la informació necessària per filmar a qualsevol indret de la ciutat.

 

Deixa un comentari