Publicat el 09/05/2018

L’objectiu principal d’aquesta Firal és la de fomentar l’economia local, donant visibilitat a l’activitat dels seus autònoms i emprenedors

Tot i la pluja que va caure el passat diumenge al matí a tot el Maresme, els expositors s’hi van instal·lar amb el seu millor somriure, disposats a atendre tothom que passes per la fira, com així va ser, un cop que el sol va donar treva.

Una taula rodona, moderada per la periodista M. Hernández, va donar veu a tots el expositors que van voler parlar dels seus productes i van reflexionar sobre la importància de conèixer el teixit empresarial del municipi, descobrir altres empreses, que lluny de ser competència poden convertir-se en excel·lents partners de negoci per crear nous projectes.

La fira va estar presidida per l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, i la regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Isabel Tamboleo, que durant l’acte de cloenda va declarar que “A Cabrils, comptem amb una energia empresarial, una empenta emprenedora i una professionalitat admirables, la qual cosa ens ha de fer sentir molt orgullosos”. I va afegir “Desitgem que la fira hagi servit per ampliar els vostres contactes i que us donin nous resultats i nous projectes”, com així sembla que serà.

 

 

Deixa un comentari