Publicat el 08/01/2019

El punt d’informació anirà adreçat a tota la ciutadania, però estarà especialitzat en acompanyar persones emprenedores i nous projectes en format cooperatiu

Segons informa el consistori de Cabrils, l’equip de Coop Maresme, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, es desplaçarà al punt habilitat, per atendre les visites concertades que tinguin dubtes sobre tots els aspectes relacionats amb la constitució i consolidació d’iniciatives cooperatives o emmarcades en l’economia social i solidària.

El punt d’informació sobre cooperativisme i economia social i solidària es posarà en marxa el proper 8 de gener. Tindrà lloc cada primer dimarts de mes, de 10 a 12 del matí a l’Ajuntament de Cabrils, al Carrer Domènec Carles, 1.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament Cabrils i Coop Maresme que, dins dels seus objectius, es troba el d’apropar la sensibilització i l’assessorament de base cooperativa dels municipis d’arreu de la comarca, potenciant la descentralització, creant xarxa i vertebrant un moviment cooperatiu d’abast comarcal. Per a fer-ho, el dispositiu de promoció de l’economia social i solidària busca crear i facilitar vincles entre cooperatives a través d’acompanyaments personalitzats, de sessions informatives per donar a conèixer l’economia social i solidària, d’espais d’intercooperació per a les cooperatives del territori i de la realització d’entrevistes a agents clau del territori per elaborar la diagnosi de l’economia social i solidària del 2019 a la comarca.

Per a més informació es pot consultar el web www.coopmaresme.cat

Deixa un comentari