Publicat el 18/05/2022

S’amplia l’oferta de possibilitats lúdiques i esportives al municipi

 

 

 

A partir d’avui la ciutadania de Cabrils té dos nous espais on poder practicar esport de forma lúdica.
Per una banda, al final del Torrent Roig s’hi ha instal·lat un rocòdrom, apte per a tots els nivells de dificultat. La instal·lació d’aquest equipament esportiu és una demanda sorgida dels pressupostos participatius de l’any 2020, tot i que no va ser la proposta que va rebre més vots.
La proposta més votada va ser una altra instal·lació esportiva, la construcció d’unes pistes de pàdel a la zona esportiva, però les sonometries dutes a terme per una entitat certificada fetes a la zona on s’havien d’instal·lar, superaven amb escreix el llindar de soroll permès. A més, l’elevat cost de les possibles mesures reductores feien inviable tirar endavant aquesta proposta, motiu pel qual finalment es va apostar per tirar endavant la proposta de construcció del rocòdrom.

L’altre espai esportiu està ubicat a la zona d’equipaments de Mas Maria, al costat de l’Hotel d’entitats i del futur edifici sociocultural de Mas Maria.
En aquest espai s’hi han col·locat elements de cal·listènia i aparells per la millora de la mobilitat per a la gent gran.
Aquests elements, anteriorment instal·lats al costat del consultori mèdic, han estat reubicats, ja que en aquella parcel·la, en un futur pròxim, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha d’iniciar la construcció del nou CAP de Cabrils.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari