Publicat el 15/07/2022

El Centre Cívic i el teatre de La Concòrdia, escenaris de la nova pel·lícula d’Agustí Villaronga

 

 

 

Cabrils s’ha despertat avui amb un ritme diferent i amb molta expectació. Des de primera hora del matí els voltants del Centre Cívic semblaven un formiguer amb tot el moviment que comporta la preparació i l’execució d’un llargmetratge. A més, el fet que prop d’una cinquantena de persones de Cabrils participin com a figurants a la pel·lícula hi ha afegit més interès.

Loli Tormenta és la primera comèdia dirigida pel reconegut director Agustí Villaronga Riutort, autor de films tan reconeguts com “Pa Negre” i “Incerta Glòria”, i protagonitzada per Susi Sanchez Abellan, amb la participació d’actors tan coneguts com Fernado Esteso Allué i Celso Bugallo Aguiar, i dels debutants Joel Galvez, Mor Millán y Maria Anglada Sellarés.

La pel·lícula tracta sobre la vida de la Lola, l’àvia de l’Edgar i el Robert, que es fa càrrec dels seus nets després de la mort de la seva filla. Les peripècies dels seus nets per ocultar al món l’avançat estat d’Alzheimer de la seva àvia, havent de superar tota mena d’obstacles, són el fil conductor d’aquesta comèdia.

Loli Tormenta és obra de les productores Irusoin (La Trinchera Infinita) i Vilaüt Films (Alcarràs) i 3000 Obstaculos AIE. Es tracta d’una producció sensibilitzada amb el respecte amb el medi ambient, ja que compta amb la participació d’una empresa d’assessorament i desenvolupament d’una planificació de rodatge sostenible, per reduir en la mesura del possible la petjada del carboni en els rodatges audiovisuals.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari