Publicat el 05/12/2019

El Club Ciclista Cabrils us convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral

Es tracta, com sempre, d’una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.
Fidels a l’estil que intentem donar a la Cabrilenca, hem buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem us agradin i sorprenguin.
Al recollir el dorsal us donarem una samarreta commemorativa Mizuno, i al final de la caminada hi haurà la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Per tal de minimitzar l’impacte del plàstic i envasos al medi ambient, com ja vam fer a la Cabrilenca de l’any passat, als avituallaments no hi haurà gots, haureu de portar la vostra cantimplora perquè la pugueu reomplir.

Aportació solidària:
Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l’objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d’ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

Ja estan obertes les inscripcions per a la  15ª Cabrilenca Camines o Corres? (fins el dissabte 22 de febrer o arribar als 1200 inscrits)
El preu inclou avituallaments, assegurança d’accidents, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada (esmorzar apte per a celíacs) i samarreta tècnica commemorativa.
Al fer la inscripció, podreu seleccionar la talla de la samarreta commemorativa. Us podrem garantir la talla a tots els que us inscriviu abans del 12 de gener (inclòs).

Per iniciar el procés d’incripció cal entar al web: https://cabrilenca.blogspot.com/2019/11/inscripcio.html

Deixa un comentari