Publicat el 07/07/2017

Aquesta setmana es disputa un Torneig Or d’abast català i la setmana vinent tindrà lloc una prova del circuit World Padel Tour en la categoria Challenger

Els millors jugadors catalans de pàdel competeixen aquests dies al Torneig Or de la Federació Catalana de Pàdel que se celebra fins el 9 de juliol a l’Up Padel Club de Cabrera de Mar. Aquesta prova està emmarcada dins del circuit català absolut.

D’altra banda, el final d’aquest torneig coincidirà amb l’inici d’una competició que portarà al municipi alguna de les millors parelles del món. En aquest cas es tracta de la prova del World Padel Tour en la categoria Challenger que se celebrarà al DClub Clark Padel del 9 al 16 de juliol.

Aquest esdeveniment comptarà a més de la competició amb diferents activitats paral·leles com ara el clínic de la Fundació Cruyff i un torneig infantil benèfic que tindran lloc dissabte 15 de juliol al matí. El circuït internacional celebra únicament dues proves a Catalunya, la que tindrà lloc a la localitat i una altra a Barcelona.

Deixa un comentari