Publicat el 19/06/2017

Aquest any 2017 serà el més internacional del circuit Wold Padel Tour, arrivant per primera vegada als Estats Units a més de visitar 16 ciutats espanyoles

Per primera vegada, Cabrera de Mar, tindrà el privilegi de ser l’escenari d’una de les proves del World Padel Tour 2017, el circuit més important i internacional que existeix d’aquest esport.
Concretament serà seu del Challenger que se celebrarà del 10 al 16 de juliol al Clark Pàdel i que portarà el nom de la nostra comarca per tot el món del pàdel.
El club dirigit per Jake Benzal, que va arribar a ser un dels millors jugadors del món d’aquest esport, acollirà una competició oberta per a tots excepte per a les vuit millors parelles del planeta, que és el que diferencia un Challenger d’un Open o Master.
El calendari del World Padel Tour d’aquesta temporada comprèn 24 cites de totes les categories. En total, el circuit principal estarà format per 16 tornejos Open i Master, a més de sis challengers i una exhibició.

Els propers dies es publicaran tots els detalls del JOMA Cabrera de Mar Challenger, a la web del club: www.dclub.es
DCLUB  es el centre esportiu de referència en la zona del Maresme, ubicat a la població de Cabrera de Mar a només 27 Km de Barcelona ciutat.

 

 

Deixa un comentari