Publicat el 05/03/2021

Aquest mes de març es posen en marxa un conjunt de propostes culturals amb totes les garanties sanitàries necessàries per a evitar contagis de COVID-19

Ahir tarda el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, Sergi Teodoro, anunciava a Ràdio Cabrera (107.1 FM) el proper inici d’una programació estable de teatre al municipi i de la programació d’exposicions. Les activitats que s’hi inclouen estaran marcades per les restriccions sanitàries vigents en cada moment i per les mesures que s’aplicaran destinades a garantir la seguretat dels actes.
D’aquesta manera des del consistori es vol continuar apostant, com des que s’iniciava la pandèmia, per donar suport a un dels sectors que més han patit les seves conseqüències.
Pel que fa al teatre, entre el pròxim 27 de març i el 24 de juliol estan previstes un total de 8 obres.
La primera d’elles anirà a càrrec de l’entitat local TAC que posarà en escena en dues sessions “Adreça desconeguda” (27 i 28 de març) a l’envelat municipal, a la que seguiran “La Mary, la Santpere amb Verkami” (3 d’abril),“Vida de peix” (17 d’abril).
Ja al maig, la participació del nostre municipi al Festival Píndoles dedicat al teatre breu (8 de maig) i “El crèdit” (22 de maig).
La recta final a la programació vindrà de la mà de “ImproSideStory” (5 de juny), “Solucions definitives a domicili” (3 de juliol) i “El déu salvatge” (24 de juliol).
Per a més informació podeu consultar el web: https://www.cabrerademar.cat/fitxer/13567/Programaci%C3%B3%20estable%20de%20teatre%20v6.pdf.
La venda d’entrades es durà a terme a través del web www.gaudeixcabrera.cat a partir del 4 de març a les 10 del matí. Es podrà adquirir també un abonament per a tota la temporada al preu de 50 €.

Paral·lelament a aquestes propostes escèniques, es donaven a conèixer tres exposicions que en el mateix període de temps podrem trobar a Can Benet de 12 a 14 h.
La primera mostra serà una exposició col·lectiva amb artistes locals o vinculats al municipi que es podrà visitar els dies 20, 21, 27 i 28 de març.
El 17 i 18 d’abril serà el torn per al “Repte de la finestra”, un recull d’imatges preses durant el confinament per a il·lustrar què vèiem des de les nostres finestres o balcons. Finalment el 29 i 30 de maig i el 5 i 6 de juny serà el torn per a “Natura adormida”, una exposició d’Albert Fontanet.

 

 

Deixa un comentari