Publicat el 28/07/2018

Els Mossos d’Esquadra demanen ajuda a la ciutadania per localitzar la dona, il·localitzable des de la matinada de divendres

Els Mossos d’Esquadra demanen la col·laboració ciutadana per trobar una dona de 74 anys desapareguda a les Masies de Roda (Osona) des de la matinada de divendres.
Es tracta d’Encarnación Corcoles Ramírez, veïna del municipi i qui va marxar pel seu propi peu a dos quarts de sis del matí amb un Toyota Land Cruiser blau marí. La policia catalana ha difós a través de les xarxes socials la fotografia de la dona perquè pugui ser localitzada.
Fa 1,45 metre d’altura, té el cabell llarg i ros, una cicatriu al cap i porta ulleres. No s’ha pogut precisar com anava vestida la darrera vegada que se la va veure, i s’apunta també que necessita medicació.
Els Mossos demanen que si es té alguna pista fiable sobre on pot estar Encarnacióm Corcoles Ramírez, es truqui al telèfon d’emergències 112.

ACN Barcelona
Foto: Imatge que han difòs els Mossos d’Esquadra a les xarxes socials per localitzar Encarnación Corcoles Ramírez, de 74 anys, desapareguda des de la matinada de divendres

Deixa un comentari