Publicat el 12/02/2021

 L’ajuntament habilitarà un servei especial d’autobús llançadora gratuït entre les 9 del matí i les 8 del vespre. El bus circularà amb una freqüència de 30 minuts

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha habilitat 2 col·legis electorals amb vista al 14-F, dels quals 1 és nou, ja que els dos espais habituals de la zona litoral s’han hagut de desestimar aquest cop perquè no garantien totes les condicions de seguretat que fixa el Procicat.
Per facilitar la mobilitat dels votants, en especial per anar i tornar del col·legi nou, ubicat al Pavelló Municipal Toni Sors, l’ajuntament habilitarà un servei especial d’autobús llançadora gratuït entre les 9 del matí i les 8 del vespre.
El bus circularà amb una freqüència de 30 minuts i farà les següents parades: centre cívic, Montaltnou, Sot del Camp, Camí del Padró-Can Calella, Camí del Padró-Montnegre, Ps. dels Pins, Montseny, Costa Daurada, Costa Brava, Can Rams i centre cívic.
Trobareu tota la informació sobre on heu d’anar a votar en aquest ENLLAÇ:  https://www.svmontalt.cat/pagina.php?id=17454

 

 

Deixa un comentari