Publicat el 01/10/2014

Prop de 50 empreses participen en aquesta segona edició, que es complementa amb una seixantena d’activitats per a totes les edats i tots els gustos.
L’Ajuntament de Blanes coorganitza amb les empreses ComunicAcció, SL i CaTBusiness Fira SALUT!, que farà de Blanes, el proper cap de setmana, el punt de trobada de tots aquells que cerquen formes de vida més saludables.
L’antic pavelló d’esports de Blanes, situat en un lloc estratègic del municipi, es converteix en recinte firal durant tres dies. Una cinquantena d’empreses diverses, però totes amb un objectiu comú, la salut!, es donen cita per mostrar als visitants tot tipus de productes, serveis, teràpies alternatives, productes artesans… destinats a oferir noves formes de viure, tant en alimentació, bellesa, cura del cos i la ment…
Però la fira vol ser més que un espai d’exposició o mostra de producte, vol oferir experiències, coneixement, cultura… I per això, s’han preparat més de 60 activitats diferents: conferències, tallers, meditacions, activitats infantils, demostracions, exposicions, networking…
I comptarà amb persones rellevants en el món de l’esport, com el medallista olímpic, Jordi Llopart, en el Budisme, com el mestre budista Ricard Rotllan, en medicina, el Dr. Miquel Pros, en el creixement personal, la terapeuta renaixedora Maria Lluisa Becerra, el món de vi, amb representants de la Denominació d’Origen Catalunya.


Fira SALUT!
La fira es celebra del 3 al 5 d’octubre i l’horari serà el divendres de 17 a 21 hores; i dissabte i diumenge de 10 a 21 hores ininterrompudament.
L’entrada tindrà un cost de 3€, vàlida per als tres dies, i amb la qual es podrà accedir a tot un seguit de descomptes en estands durant els dies de la fira i en diversos establiments de Blanes i rodalies fins el 30 de novembre.
La inauguració serà el divendres dia 3 d’octubre a les 17 hores i estarà presidida per l’alcalde de Blanes, l’Il·lm. Sr. Josep Marigó, acompanyat dels responsables de les empreses coorganitzadores, el Sr. Josep Basart, gerent de Cat Business, i la
Sra. Marta Hernández, gerent de ComunicAcció, SL, així com altres membres del consistori, de les empreses organitzadores i d’associacions i entitats del municipi.
Les activitats de Fira SALUT! es poden seguir al Facebook de la fira
https://www.facebook.com/pages/Firasalut/115958981901827.
O bé, podeu consultar la web
www.firasalut.com.

Deixa un comentari