Publicat el 07/05/2023

Durant aquesta nova edició de la bio-fira, tallers, activitats, xerrades, propostes gastronòmiques, actuacions musicals i altres activitats, ompliran el Parc Joan Maragall el primer cap de setmana de juny

 

 

El Parc Joan Maragall de Caldes d’Estrac acollirà, el primer cap de setmana de juny, una nova edició de la bio-fira Aqua Càlida. Concretament, aquesta cinquena edició se celebrarà el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny. Igual que l’any anterior, professionals de diverses disciplines relacionades amb l’àmbit del benestar s’instal·laran al Parc Joan Maragall i donaran consells i recomanacions per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat.

La bio-fira Aqua Càlida és una proposta totalment transversal, pensada per a un públic general i familiar. A més a més, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, convida a tots els negocis locals a formar part de l’esdeveniment i ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes.

Les persones interessades a oferir un taller, xerrada o activitat es poden apuntar a través d’aquest formulari en línia (per a més informació escriure a marta@kosmoeventus.com o trucar als telèfons 93 830 04 96 i 690 11 05 45).

Freddy Freixas, regidor de la promoció econòmica, el comerç, el turisme i el termalisme, ha anunciat amb gran satisfacció que la Bio-fira Aqua Calida es celebrarà de nou a Caldes d’Estrac. “Durant el primer cap de setmana de juny, tindrem l’oportunitat d’apreciar durant dos dies les bones pràctiques ambientals, fomentar la sostenibilitat i destacar la importància del nostre entorn natural”.

Així doncs, la nova edició de la bio-fira Aqua Càlida convidarà a veïns i visitants a gaudir dels recursos naturals que Caldes d’Estrac amaga com l’aigua termal, sense oblidar els productes locals i de proximitat, el comerç, la gastronomia i la cultura. Properament, es publicarà el programa oficial de la nova edició.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari