Publicat el 19/03/2015

Per segon any consecutiu, la biblioteca Can Baratau de Tiana participa al projecte Biblioteques amb DO coordinat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte té l´objectiu de difondre la cultura del vi a través de diferents expressions culturals. Durant el mes de març, les activitats ofertes per les diferents biblioteques se centraran en difondre la DO Alella.
És prou ben coneguda la cançó tradicional El vi surt de la vinya que ens diu, de manera popular i humorística, el procés que fa el vi des de la vinya fins a la terra passant pel nostre cos. Aquesta cançó serveix d’excusa per dividir les parts de l’espectacle i mitjançant cada fase proposar dinàmiques diferents per tal d’improvisar el text. La relació entre la fase i el que suggereix al públic assistent o la relació entre el procés i una notícia local del dia són alguns dels exemples del que provocarà la improvisació del text. L’espectacle resulta a l’espectador dinàmic i entretingut.
Finalment, en cas que s’acordi una degustació de vi, les sensacions que aquest transmeti seran la inspiració per relacionar temes, emocions i idees entre el vi i les suggerències que sorgeixin. Per exemple, a l’escriure en un paper la sensació d’un vi, si algú escriu “dolç”, aquesta paraula serà la inspiració per elaborar els versos improvisats. Humor, emblema, fermesa, tendresa… diferents emocions es barregen entre vi i versos improvisats.
A continuació de les Corrandes, podrem gaudir d´un tast de vins a càrrec del Celler Quim Batlle
Dia: divendres 20 de març
Hora: les 19 hores
Lloc: Biblioteca Can Baratau – Carrer Lola Anglada, 10 – Tiana – 
         Tel.: 934 657 741  –
b.tiana.cb@diba.cat

Deixa un comentari