Publicat el 02/07/2017

La iniciativa pretén estimular la cultura com a forma d’oci i garanteix regals per a tots els participants, així com el sorteig d’entrades i també diverses sortides

Amb l’inici de les vacances escolars, la Biblioteca Municipal de can Llaurador redobla les activitats destinades al públic infantil i adolescent.
Com cada estiu, la Biblioteca torna a expedir passaports a l’aventura per als usuaris que s’enduguin en préstec almenys cinc llibres, cd’s o dvd’s, des d’ara i fins al setembre.
De passaports n’hi ha d’infantils (de 7 a 11 anys) i de joves (de 12 a 16). La iniciativa pretén estimular la cultura com a forma d’oci i garanteix regals per a tots els participants, així com el sorteig d’entrades i sortides a l’Agora Skate, el Cim d’Àligues, el Parc d’Atraccions del Tibidabo, la Sala Golem o l’Skating Club.
Per motivar la resta de franges d’edat, cada dijous de juliol de 17h a 20h hi haurà una parada de llibres de segona mà gratuïts a l’entrada de l’equipament.

Gimcana per a adolescents
El dia 12 de juliol a les 18.30h, la Biblioteca i el Casal de Joves han programat una gimcana per a nois i noies de més de 12 anys sobre els secrets ocults en els llibres. Es titula En busca del llibre perdut i els participants hauran de formar equips de tres persones per poder trobar un misteriós cofre que conté una magnífica recompensa.

Contes i tallers per a infants
Durant el mes de juliol, la Biblioteca organitza dues sessions de contes per a nens i nenes majors de 3 anys.
El dia 4 a les 18h,
Queralt Viladevall explicarà tres llegendes sobre el nostre sistema planetari, seguides d’un taller de construcció de coets.
I el dia 18, a la mateixa hora, la bibliotecària Ivana Ares narrarà la història de la Ditona, de Hans Christian Andersen, i, a continuació, tindrà lloc un taller amb elements naturals (sorra, branques, fulles…).

Deixa un comentari