Publicat el 11/06/2021

El primer concert serà el de Marcelo Mercadante Sextet al Cinema Teatre del Centre Parroquial d’Argentona

Les restriccions per la pandèmia han deixat sense veu a molts sectors: el comerç, la cultura, la gastronomia … Un any després arriba el moment d’oferir un cant d’optimisme, esperança i solidaritat a través de la música, un llenguatge universal que ens uneix i ens fa més lliures.
Amb aquest objectiu, la firma de bosses i complements de moda BIBA i el restaurant Atahualpa llancen A BIBA VOZ, un projecte que neix a Argentona (Barcelona) de la mà de dues empreses que, davant l’envestida de la situació, s’alien per promoure un projecte que doni impuls a un altre àmbit també molt perjudicat: el cultural.

A BIBA VOZ és un cicle de música en el qual participaran cantautors de diferents punts cardinals, units sempre pel marc que genera la creació.
Marcelo Mercadante Sextet protagonitzarà el primer dels concerts, que se celebrarà: El divendres 18 de juny al Cinema Teatre Centre Parroquial d’Argentona.
El concert i el repertori de el grup retrà un homenatge a Astor Piazzolla, bandoneonista i compositor argentí considerat un dels músics més importants de el segle XX, en el centenari del seu naixement.

Les entrades es poden adquirir a través de Entradium. https://entradium.com/es/events/a-biba-voz-marcelo-mercadante-sexteto

 

Deixa un comentari