Publicat el 09/11/2022

Com de costum, el concurs s’emmarca dins el Maridatge dels Sentits de Teià que promou l’Ajuntament i formarà part de les activitats anuals de la Barcelona Olfaction Week (BOW) que impulsa el Beauty Cluster

 

 

 

Els organitzadors de Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent de Teià han publicat les bases de la convocatòria de la sisena edició del certamen, que tindrà la bergamota com a nota olfactiva. El termini per inscriure-s’hi finalitza l’1 de desembre.

Nou president del jurat
El jurat de l’edició 2023 estarà presidit pel mestre perfumista Ramon Monegal i conformat per un grup d’experts en el món del perfum, el disseny, la gastronomia i l’art, i els guanyadors de l’edició de 2022.
Monegal pren el relleu de Rossend Mateu. Format a Ginebra, Grasse i París, Monegal té actualment la seva pròpia casa de perfums.
És autor de referències com #cafedelmar, Impossible Iris, Entre Naranjos i Mon Cuir,  i ha participat en la creació de més de 130 fragàncies per a altres marques, com ara Eau Joya, de Myrurgia, Agua Fresca de Rosas i Azahar, d’Adolfo Domínguez, Ines de la Fressange o Massimo Dutti .

Tres premis per a dotze finalistes
Hi haurà tres guardons, dos d’atorgats pel jurat (premi al millor perfum de categoria general i premi al millor perfum de categoria freelance) i un altre que serà escollit pel públic d’entre els dotze seleccionats.

Els concursants podran fer arribar les seves mostres fins al 20 de gener. El 15 de febrer, el jurat donarà a conèixer les composicions finalistes, que seran distribuïdes a diverses perfumeries d’Espanya i Andorra perquè la gent les pugui olorar i valorar del 10 d’abril al 5 de maig.

Tant el veredicte del jurat com la votació popular es revelaran en la cerimònia de lliurament dels premis seran que tindrà lloc el 6 de maig a l’espai d’art de Ca l’Antiga.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Teià

 

Deixa un comentari