Publicat el 09/06/2017

Les 8 explotacions maresmenques que han participat en l’edició 2017 de ‘Benvinguts a pagès’ han triomfat.

Han rebut la visita de més de 2.500 persones, majoritàriament famílies que han aprofitat les jornades de portes obertes per acostar-se i conèixer de prop els aliments de proximitat i les persones que es cuiden de produir-los.

El Maresme ha estat una de les comarques que ha despertat més interès entre els visitants. Les exploacions maresmenques han aplegat gairebé el 14% del total de visitants que hi ha hagut a Catalunya.

‘Benvinguts a pagès’ és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la gastronomia catalana. Una oportunitat per veure on neix allò que mengem.

Les 8 explotacions maresmenques que han obert les portes de casa seva al visitant han estat:

  • Can Marpons d’Arenys de Munt.
  • Celler Talcomraja d’Arenys de Munt.
  • Can Gel de Canyamars (Dosrius).
  • Horta Ecològica Pla de Munt de Palafolls.
  • Petit Pla de Palafolls
  • L’Hort d’en Dídac de Mataró.
  • L’Hort d’en Pau d’Alella
  • Melmelària de Tiana.

‘Benvinguts a pagès’ és un projecte que lidera la Fundació Alícia, amb la col∙laboració del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme, i del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Al Maresme l’impulsa el Consell Comarcal i el Consorci de Turisme.

 

Font i foto: Consell Comarcal del Maresme.

Deixa un comentari