Publicat el 26/02/2014

La pedrera de l´esquí espanyol torna a reunir-se aquest cap de setmana. L´estació de Baqueira Beret acollirà una nova cursa del circuit d´esquí alpí Audi quattro Cup de categoria Alevins I i II, per a nens i nenes de 8 a 12 anys.
El tradicional trofeu Amics de Montgarri, que celebra la seva 17ª edició i ho organitza el Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI) juntament amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), congregarà a tres-centes cinquanta joves promeses dels principals clubs del país.


El primer dia de la competició, el dissabte 1 de març, les proves s´iniciaran a les 10.00 hores i tindran lloc a l’Stadium de competició de Beret, que presenta un estat immillorable després de les últimes nevades. El dissabte  se celebrarà un Gegant per als Alevins I i un Slalom amb pals curts per als Alevins II, una de les novetats d´aquesta temporada ja que fins ara només es competia en aquesta modalitat a partir de categoria Infantil.
El segon dia de competició, el diumenge 2, tots correran un Súper Gegant, la modalitat més veloç.
Els petits esquiadors lliscaran a la màxima velocitat per la pista, amb la pressió afegida de saber que els errors no estan admesos. Tot el practicat en hores i hores d´entrenaments reduït a una sola baixada. Vet aquí el genuí de l´esquí de competició. Una vegada a meta, l´esperit competitiu passarà a un segon pla i donarà començament la denominada festa de la neu.


En bona companyia durant la competició
Les jornades es preveuen que discorrin en un ambient festiu on tant corredors i entrenadors com els pares i visitants seran partícips de l´emoció que es viu a les curses. A més, tots els esquiadors i públic que s´apropi a la competició podran gaudir del village que se situarà a la mateixa arribada. Un desplegament de música, snacks i begudes estableixen una zona d´oci a peu de pistes perquè tots els presents gaudeixin de l´experiència Audi quattro Cup.


Festa de lliurament de premis al pavelló d´esports de Vielha
I per a major entreteniment, el dissabte es farà la denominada festa de la neu al pavelló d´esports de Vielha (Av. Garona, 33) on es realitzarà una desfilada de tots els clubs i es procedirà al lliurament de premis del Gegant i l’Slalom. A més hi haurà berenar, activitats i sorteigs de regals per a tots els presents com un curs de conducció Audi Driving Experience, dos vols a Alemanya amb Lufthansa, material d´esquí… D´altra banda, el concessionari Superwagen d´Audi exposarà els seus cotxes a l´entrada del recinte per tots aquells que estiguin interessats. L´entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari