Publicat el 04/03/2021

Els projectes, amb un ajut d’un import màxim de fins a 8.000 euros, poden presentar-se des d’aquest dijous fins al pròxim 25 de març

Bankia i Fundació Iluro han posat en marxa aquest dijous per cinquè any consecutiu la ‘Convocatòria d’ajudes d’Acció Social 2021’, dotada amb 45.000 euros, per a donar suport a projectes socials a la comarca del Maresme.
La convocatòria d’ajuts de Bankia i Fundació Iluro va dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat a la comarca i els projectes de la qual estan centrats en la formació i l’orientació dirigida a l’ocupació, el desenvolupament del medi rural, així com la millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat o altres col·lectius en risc d’exclusió social o afectats per les noves necessitats socials derivades del Covid-19
Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de la pàgina web de Bankia en acció on presentaran la seva sol·licitud en línia.
El termini de presentació de projectes s’obre aquest dijous i acaba el pròxim 25 de març.
La ‘Convocatòria d’Acció Social 2021’ donarà suport a projectes per un import mínim de 2.000 euros i màxim de 8.000 euros. Les entitats i els projectes seleccionats es coneixeran el mes d’abril.
Des de l’inici de la col·laboració, Bankia i Fundació Iluro han posat en marxa cinc convocatòries d’ajuts. L’any 2020, es van secundar 12 projectes socials amb més de 800 beneficiaris a la comarca del Maresme.

Bankia
Bankia consolida el seu compromís amb la societat a través de cinc línies prioritàries d’acció social: ocupació i formació, habitatge, desenvolupament local i rural, discapacitat i medi ambient. L’entitat financera centra la seva inversió social en aquestes àrees i manté el seu compromís amb la societat a través de la implicació de tota la seva estructura i els seus professionals.
La política de Gestió Responsable es caracteritza per ser capil·lar i pròxima en relacionar l’activitat social del banc amb la consecució d’objectius de l’entitat.

Fundació Iluro
La Fundació Iluro neix amb una vocació cultural i social molt arrelada a la ciutat de Mataró. Constituïda l’any 2013, el Patronat està format per diverses entitats culturals de la ciutat, així com professionals de reconegut prestigi nomenats per la resta de patrons. La Fundació Iluro fomenta la seva acció social a través de tres línies: la inclusió laboral (amb la contractació de persones amb discapacitat), la inclusió social i cultural de col·lectius especials (a través de clubs de lectura a la Biblioteca Popular), i el finançament de projectes socials i culturals amb impacte al Maresme. L’objectiu comú de totes les línies és la millora de la vida de persones amb capacitats especials i en risc d’exclusió, i transmetre els valors de la fundació.

 

Deixa un comentari