Publicat el 05/06/2015

Dins els actes de l´Estiu a la Plaça, organitzat per la Regidoria de Cultura de Sant Vicenç, La Cultural de Granollers  realitza un nou concert amb un repertori carregat amb peces de ball de parella i que es  presenta com a Ball d’envelat: pasdobles, polques, scotish, valsos, masurques, jotes. Aquest nou concert, és dins el marc de la Fira d´Indians que és celebra cada any. 
La majoria d’aquests balls estan escrits pel mateix director de La Cultural l´Enric Montsant, encara que també, hi ha peces del compositor Max Havart i d’altres de repertori tradicional.
Val la pena recordar que aquesta formació musical va néixer fa cinc anys a l’entorn d’estudiants de gralla i tarota del mateix Enric Montsant. Actualment però, ho formen també, una secció de percussió, una tuba i un flautí. Tots ells, aficionats i estudiants d’aquests instruments. En total disset músics provinents de Sabadell, Sant Feliu de Codines, Mataró, Sant Vicenç de Montalt, Sant Pol de Mar, Sant Celoni, Castellterçol, Argentona, Ripoll, Fonollosa i per suposat, de Granollers.
Components:
Enric Montsant:  Direcció Musical
Flautí,:Mercè  Balasch
Gralles: Silvia  Tena, Mari Alifa, Xavier Pijuan,  Eduard Galindo, Marc Palau, Arnau Torrillas
Tarotes: Emili Orrit, Pau Alberch,  Dani Gadea, Joan Vilà
Tuba: Tomàs Parellada
Percussió: Xavi Ruiz, Dani Aubeso, Ariadna Ruiz, Jordi Fradera

Espectacle: Ball d´Envelat
Grup Musical: La Cultural de Granollers
Data: dissabte 13 de juny
Hora: les 19´00
Lloc: Plaça del Poble de Sant Vicenç de Montalt

Deixa un comentari