Publicat el 16/07/2014

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa aquest any una línia de subvencions de l’Impost de béns immobles (IBI) adreçada a persones aturades de llarga durada i en situació d’especial dificultat econòmica. La subvenció serà com a màxim d’un 75% de l’import de l’IBI.
Properament s’informarà sobre el termini de presentació de sol•licituds per rebre aquesta subvenció.
Els requisits per acollir-se a la subvenció de l’IBI són trobar-se en situació d’atur de llarga durada (més de 24 mesos), ser majors de 45 anys i tenir càrregues familiars, entre d’altres. Tanmateix, el Govern municipal ha acordat que en cas de no esgotar-se el pressupost disponible podrien optar també a aquesta subvenció les persones que estiguin en les mateixes condicions però que siguin majors de 35 anys.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha posat de relleu que “la nova línia de subvencions de l’IBI s’adreça a aquelles persones que pateixen una situació econòmica més desfavorida i es fa amb l’objectiu de donar compliment a la voluntat del Govern municipal de pal·liar la càrrega tributària dels ciutadans més afectats per la crisi, així com també per donar resposta als compromisos adquirits amb altres Grups municipals”. “En aquests moments que són de dificultats econòmiques per a tanta gent creiem que hem de fer un esforç per ajudar a aquells que pitjor ho estan passant”, ha afegit l’alcalde.

Deixa un comentari