Publicat el 23/11/2017

L’acte solidari es celebra per primera vegada a Badalona el dimarts 28 de novembre

Dimarts, 21 de novembre, a les 18.30 hores, es presentarà a la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) , el Giving Tuesday, “Un dia per donar” (http://www.givingtuesday.cat), un esdeveniment internacional que es celebrarà el dimarts 28 de novembre i que es realitzarà per primera vegada a Badalona. L’acte comptarà amb la presència del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot.

El “Dimarts per donar”, traduït literalment, és un moviment global importat dels Estats Units, que té la voluntat d’incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu d’aquesta jornada és dedicar un dia, arreu del món, a celebrar l’acció de donar, ja sigui aliments, diners, temps, objectes de segona mà … a altres persones.
La iniciativa de portar el “Dimarts per donar” a Badalona l’ha organitzat l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), l’Associació d’Acció Social DISCAN, ASPANIN, i la Fundació Salut Alta amb la voluntat de fer conèixer la seva tasca. Les activitats divulgatives programades per les entitats s’instal·laran davant de l’edifici municipal El Viver.

Deixa un comentari