Publicat el 02/02/2015

Avui dilluns, a partir de les 20 hores, tindrà lloc l’acte oficial de nomenament de la nedadora Mireia Belmonte com a Filla Predilecta de la Ciutat de Badalona. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, i del secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, a més de representants dels grups municipals. Personalitats del món de l’esport, de la comunicació, de l’àmbit empresarial i també de clubs i entitats de la ciutat assistiran juntament amb familiars de l’homenatjada a l’acte que es farà aquest vespre al Teatre Zorrilla.
L’acte de nomenament de Filla Predilecta serà presentat pel periodista de Televisió de Catalunya Jordi Robirosa. En el decurs d’aquest acte, els espectadors podran veure diversos vídeos en què primeres figures del món de l’esport i de la comunicació, amics i entrenadors felicitaran la nedadora badalonina. La imposició de la medalla de Filla Predilecta de Badalona per part de l’alcalde Xavier Garcia Albiol tindrà lloc en la part final de l’acte, el qual finalitzarà amb un discurs de l’esportista.
La declaració de Mireia Belmonte com a Filla Predilecta, per la seva trajectòria esportiva i haver portat el nom de la ciutat arreu del món, va ser aprovada per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrat el 28 d’octubre de 2014.
Programa especial de Televisió de Badalona
Aquest acte serà transmès en directe per Televisió de Badalona a partir de les 20 hores. El programa especial també es podrà seguir en directe a través de la web de Teleb: www.teleb.cat
El programa especial emès per Televisió de Badalona es repetirà al llarg d’aquesta setmana. Les reemissions es faran els següents dies:
– Dimarts 3 de febrer, a les 10h
– Divendres 6 de febrer, a les 18h
– Dissabte 7 de febrer, a les 14.30h
– Diumenge 8 de febrer, a les 14.30h i a les 22h

Deixa un comentari