Publicat el 18/02/2015

En aquesta primera fase, la cobertura del nou servei comprèn la zona que va des del Port fins al carrer d’en Prim. Els usuaris que estiguin al passeig Marítim, a la platja i a la Rambla podran connectar-se a Internet de forma totalment gratuïta


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la segona tinent d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Govern, Maritxu Hervás, han presentat avui el nou servei de Wi-Fi gratuït que ja està operatiu a la platja d’aquesta ciutat. El nou punt d’accés gratuït a Internet cobreix la zona que va des del Port fins al carrer d’en Prim de manera que els usuaris poden accedir a Internet en aquest tram de la platja, a tot el passeig Marítim i a gairebé tot el passeig de la Rambla de la ciutat.


L’entrada en servei d’aquest nou punt de Wi-Fi gratuït forma part d’un projecte que inclou dues fases més per cobrir tota la platja de Badalona. La segona fase, entre el carrer d’en Prim i el carrer de la Riera de Canyadó, estarà operativa abans d’aquest proper estiu. Pel que fa a la tercera fase, que preveu donar cobertura a la platja del barri de La Mora, la previsió és que entri en servei el proper any.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “aquest nou servei proporciona un valor afegit a la platja i és un element de dinamització econòmica per a una zona de la ciutat amb molt atractiu per als visitants”. Segons l’alcalde, “és molt important que a Badalona qualsevol veí que vagi a la platja, estigui en una terrassa o en un restaurant d’aquesta zona o passejant per la Rambla pugui connectar-se gratuïtament a Internet”. “El Govern municipal continua treballant per apropar les noves tecnologies als veïns i posant les bases per preparar la ciutat per al futur des d’un punt de vista tecnològic”, ha afegit.


El nou servei de Wi-Fi en aquest sector de la platja és un projecte que ha estat promogut íntegrament per l´Ajuntament de Badalona i que ha suposat una inversió de 30.000 euros.


La instal·lació d’aquest nou servei fa que actualment la ciutat de Badalona disposi de 6 zones amb 25 punts d’accés gratuït a Internet:


• Plaça de Trafalgar (4 punts d’accés).


• Parc de Lloreda (3 punts d’accés).


• Plaça de la Vila (1 punt d’accés).


• Badiu Jove (1 punt d’accés).


• Centre Cultural El Carme (2 punts d’accés).


• Passeig Marítim / Rambla (14 punts d’accés).


Connexió al nou servei Wi-Fi Platja


Per accedir al servei per primer cop, els usuaris hauran de cercar la xarxa bdnwifi, registrar-se i omplir un formulari on hauran de facilitar un número de mòbil i un correu electrònic. A continuació el sistema enviarà automàticament i de forma gratuïta un missatge SMS al número de mòbil especificat per l’usuari amb la clau que haurà de fer servir per connectar-se al servei bdnwifi. A continuació ja es podrà iniciar la sessió i accedir a Internet. Cal destacar que un cop que l’usuari es registra en el sistema la primera vegada ja pot accedir a totes les zones Wi-Fi gratuïtes de la ciutat.


El servei funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix una velocitat de connexió limitada, orientada a navegar i correu electrònic. L’accés es pot fer des de qualsevol dispositiu smartphone, tablet i ordinador portàtil.

Deixa un comentari