Publicat el 24/03/2023

La torxa de l’edició dels Jocs d’enguany va passejar-se aquest dijous pels carrers de la ciutat, fins a la plaça de la Vila, on es va encendre el peveter

 

 

Badalona presentarà una candidatura per a ser la seu de la pròxima edició dels Jocs Special Olympics, l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual.
Els Jocs, que ja es van celebrar a la ciutat l’any 2004, són un punt de trobada de milers d’atletes, entrenadors, famílies i societat civil on a més de la competició, tenen un paper fonamental la convivència, les activitats socials, el lleure i, especialment, la reivindicació del paper de les persones amb discapacitat intel·lectual a la nostra societat.

Ahir dijous 23 de març va arribar a Badalona la flama dels Jocs Special Olympics d’enguany, que tindran lloc a Granollers a partir del 30 de març.  La torxa va passejar-se per la ciutat, des del passeig marítim fins a la plaça de la Vila, on es va encendre el peveter.
Durant l’acte d’encesa, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, va fer pública la intenció de postular la ciutat per acollir els Jocs d’aquí a quatre anys.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari