Publicat el 19/11/2014

L’Ajuntament de Badalona i la Federació d’Empresaris de Badalona han impulsat la creació de les Jornades Badalona Debat, un nou espai de diàleg i reflexió que neix amb la vocació d’esdevenir un espai d’exposició i d’intercanvi d’opinions sobre temes d’actualitat i interès.
Badalona Debat vol ser un nouespai de reflexió i comptarà en cadascuna de les seves convocatòries amb la presència d’una personalitat del món empresarial, econòmic o polític, tant de l’àmbit català com de la resta del país.
Aquestes jornades es faran cada dos mesos i el seu format serà el d’un esmorzar amb un ponent que després de fer la seva exposició respondrà a les preguntes dels participants. 
La nova iniciativa, arrencarà aquest 28 de novembre amb un primer esmorzar que tindrà lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) i amb la presència d’Álvaro Nadal, director de l’Oficina Econòmica del president del Govern. La posició, experiència i coneixements d’Álvaro Nadal en relació a temes d’actualitat econòmica permetran gaudir als assistents d’una perspectiva privilegiada sobre l’entorn econòmic del país, el seu posicionament i els vectors de la recuperació econòmica.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que “al Barcelonès i a Badalona calen espais de qualitat per a la reflexió política i econòmica del país”. “Badalona Debat pretén convertir-se en una referència en aquest sentit”, ha afegit.

Deixa un comentari