Publicat el 11/08/2022

El Punt Lila d’atenció estarà ubicat al passeig de la Rambla, en la zona on se celebren els concerts

 

 

 

L’Ajuntament de Badalona instal·larà durant les dues nits de concerts de la Festa Major un Punt Lila per oferir espais per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals, masclistes i LGBTI+fòbiques als espais públics.
El punt estarà instal·lat al passeig de la Rambla, al costat muntanya de la via, pràcticament davant de la platja dels Pescadors. La ubicació del punt està delimitada pels carrers del Carme i la Mercè i es podrà trobar fàcilment tenint com a punt de referència visual l’estàtua a Roca i Pi.

L’horari del servei de Punt Lila durant la Festa Major serà el següent:

Diumenge 14 d’agost: de 21.30 a 4.30 hores.

Dilluns 15 d’agost: de 22 a 5 hores.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+ i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat que “amb el Punt Lila volem donar major seguretat i tranquil·litat a totes les persones que estiguin a la festa, ja que tothom té dret a sortir i gaudir de l’oci nocturn sense haver de patir cap mena d’abús ni assetjament”. En aquest sentit, Llauradó ha explicat que “des de la regidora de Feminismes estem preparant un protocol contra l’assetjament en l’espai públic en el qual volem implicar als locals d’oci nocturn, tant per prevenir com per actuar. En cas que hi hagi qualsevol mena d’agressió el protocol establirà una sèrie d’actuacions programades per garantir l’acompanyament i la seguretat de les víctimes”.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari