Publicat el 11/10/2019

Dilluns 14 es presentarà la campanya “Per elles” que consistirà en la instal·lació d’un parell de contenidors de vidre de color rosa, simulant els pits femenins, on dipositar-hi envasos contribuirà a la investigació del càncer de mama

Dissabte 19 d’octubre, és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i la ciutat es vestirà de rosa. Badalona comença la setmana unint-se a diferents actes que el commemoren. L’objectiu d’aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia que, anualment, afecta més de 5.300 dones a Catalunya i de l’impacte psicològic i social que suposa per a les dones patir-lo.

Campanya “Per elles”. Del 14 al 25 d’octubre, a l’avinguda del Marquès de Sant Mori
La presentació de la campanya es farà dilluns, 14 d’octubre, a les 11.15 hores, a la cruïlla de l’avinguda del Marquès de Sant Mori amb el carrer d’Austràlia, on hi haurà instal·lats un parell de contenidors de vidre de color rosa, simulant els pits femenins. Aquesta campanya és una iniciativa de l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio encarregada del reciclatge del vidre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. La recaptació d’aquesta campanya anirà a favor de la Fundació Sandra Ibarra, una organització, sense ànim de lucre, que impulsa la investigació i la presa de consciència per poder fer front al càncer de mama.

Marató de fitnes contra el càncer de mama. Dissabte 19 d’octubre, a la plaça de la Plana
Badalona acollirà aquesta marató de fitnes solidària amb un matí ple d’activitats esportives obertes a tot el públic i en les quals s’espera una participació massiva.
Aquestes són les activitats programades a la plaça de La Plana:

  • A les 10.30 h: sessió de Body Combat a càrrec del centre esportiu Duet Sports Màgic Badalona.
  • A les 11.25 h: sessió de Zumba a càrrec del centre esportiu Dona Fitness BDN.
  • A les 12.20 h: sessió de Ioga a càrrec del centre esportiu Badalona Fitness.L’organització anima a qui hi participi a venir vestits de color rosa. Tothom que

L’organització anima a qui hi participi a venir vestits de color rosa. Tothom que ho desitgi podrà fer un donatiu. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

La Marató de fitnes contra el càncer de mama és una iniciativa de l’Ajuntament de Badalona juntament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb la col·laboració dels centres esportius (Duet Sports Màgic Badalona, Badalona Fitness i Dona Fitness BDN)

Deixa un comentari