Publicat el 24/03/2014

El festival Blues & Ritmes, que tindrà lloc a Badalona del 29 de març al 10 d’abril, arriba aquest any al seu 25è aniversari. Per celebrar-ho s’ha programat un concert gratuït a la plaça de la Vila, en el marc de les Festes de Maig, divendres 2 de maig, a les 20 hores, amb l’actuació dels Mambo Jambo, un quartet liderat per Dani Nello que presentaran el seu disc Impacto inminente.


El festival se celebra a Badalona des de l’any 1989 i s’ha convertit en un referent musical, ja que la programació es nodreix d’artistes internacionals de primera categoria. El Blues & Ritmes, que gaudeix d’un important prestigi dins dels festivals musicals que es fan a Catalunya, aplega un seguit de concerts en què la música blues i les músiques d’arrels es fusionen amb els corrents més avançats.
El divendres, dia 4, i dissabte, dia 5 d’abril, a les 21 hores, el Teatre Principal acollirà els concerts de Howe Gelb, artista de culte entre músics i etiquetat per la premsa com “padrí del country alternatiu”, i de Bassekou Kouyate acompanyat de Ngoni BA que estrenarà el seu últim disc Jama Ko.
El nord-americà Matthew E. White, que gràcies a la seva veu va aconseguir un gran èxit en el festival CMJ de Nova York, serà l’encarregat de tancar el festival dijous, 10 d’abril, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla.
Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Zorrilla, de dijous a dissabte, de 18 a 20.30 hores, o dues hores abans de cada concert al teatre on es realitzi. També es poden comprar a través del portal del Telentrada (http://www.telentrada.com) o per telèfon al 902 10 12 12.

Deixa un comentari