Publicat el 09/06/2017

El Teatre Principal serà l’escenari del lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2017 de narrativa, narrativa juvenil, poesia i teatre

El Teatre Principal acollirà el dijous 22 de juny, a les 20 hores, la celebració de la Nit Literària 2017, en el decurs de la qual es lliuraran els Premis Literaris Ciutat de Badalona 2017. Es tracta del XXVI Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – XXX Premi Literari Països Catalans-Solstici d’Estiu; el XIX Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil; el XVII Premi Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; i el X Premi Literari de Teatre Breu Inicia’t.

Durant l’acte s’interpretarà Una paraula grega, un espectacle poètic i musical entorn de l’obra de Jaume Vidal Alcover (Manacor, 1923 – Barcelona, 1991). Jaume Vidal Alcover va ser un escriptor que va destacar en tots els àmbits de la literatura, com a poeta (premi Carles Riba, 1967), narrador (premi Víctor Català, 1968), dramaturg, assagista, traductor, investigador i professor.

També la poeta i cantant Odile Arqué oferirà als assistents una perspectiva personal de la poètica a través dels poemes L’hora verda, El dolor de cada dia, Sonets a Eurídice, Le sacre du printemps, El fill pròdig o Sonets alexandrins, entre d’altres, que entrellacen en els seus versos l’alegria, l’amor i el dolor.

La Nit Literària 2017 serà presentada per la periodista de Badalona Comunicació Anna Rovira. La direcció musical i l’acompanyament de la guitarra anirà a càrrec de Chiara Giani.

Recollida d’invitacions
Per assistir a l’acte cal recollir la invitació a l’Espai Betúlia del 12 al 21 de juny, de 10 a 20.30 h, de dilluns a divendres. L’Espai Betúlia està situat al carrer d’Enric Borràs, 43-47. Tel. 93 464 62 54). L’aforament és limitat.

 

 

Deixa un comentari