Publicat el 18/03/2020

S’habiliten 80 llits al poliesportiu de Casagemes per fer front a la situació d’emergència

Arran l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, que implica el confinament de les persones a les seves cases per tal d’evitar la propagació del virus, l’Ajuntament de Badalona ha ampliat l’espai destinat a persones sense llar per assegurar que tinguin un lloc on passar els pròxims dies.
En aquest sentit, el consistori ha habilitat el poliesportiu de Casagemes amb uns 80 llits que queden a la disposició de les persones sense llar que ho puguin necessitar. Es preveu que el servei pugui funcionar a ple rendiment a finals d’aquesta setmana. Fins ara, en el marc de l’Operació Hivern, Badalona disposava de 25 places en un espai situat al barri de la Salut on les persones sense llar podien passar la nit.

La primera tinenta d’alcaldia i regidora de Serveis Socials, Aïda Llauradó, ha explicat que s’habilita un equipament més ampli “perquè les persones sense llar tinguin més espai per fer front al Covid-19 i augmentem el nombre de llits per aconseguir que tothom hi tingui cabuda, durant el temps que sigui necessari” Llauradó ha expressat que l’objectiu és “assegurar que cap persona queda desatesa durant aquesta crisi sanitària”.

 

 

Deixa un comentari