Publicat el 03/05/2019

La competició es disputarà a les platges del Pont del Petroli i del Coco. El passat mes de novembre la platja dels Pescadors va ser l’escenari de l’inici de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Les platges del Pont del Petroli i del Coco de Badalona acullen aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig la primera prova del calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2019 fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i la Federació Catalana de Voleibol.

El campionat començarà dissabte al matí amb la competició masculina i femenina i finalitzarà diumenge, quan tindran lloc les finals d’aquest campionat i també el torneig amateur mixt.
L’ens federatiu, organitzador de la prova, ha escollit Badalona per a la primera prova estival del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2019, després que la platja dels Pescadors ja fos l’escenari, el passat 24 de novembre, de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja.

Després d’aquesta primera prova de la competició a Badalona, el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja es completa amb proves a Vilanova i la Geltrú (18 i 19 de maig); el Masnou (1 i 2 de juny); Lloret de Mar (8 i 9 de juny); Cambrils (22 i 23 de juny); Mataró (6 i 7 de juliol); Torredembarra (27 i 28 de juliol); Empuriabrava (24 i 25 d’agost) i les finals a Cunit el 7 i 8 de setembre.

L’objectiu dels organitzadors del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja és ser un punt de trobada dels practicants d’aquest esport i permetre als aficionats la possibilitat de gaudir d’una competició reglada i adequada a tots els nivells, alhora que el circuit permet gaudir de les platges i el seu entorn.

 

Deixa un comentari