Publicat el 12/09/2014

Aquest dissabte, 13 de setembre, a les 21 hores, es donarà el tret de sortida a Badalona a la primera edició de la cursa nocturna La Rentrée BDN l’Aliança-Gran Premi SPORT, organitzada per Zona Vip Events, amb el suport de  l’Ajuntament de Badalona.
Aquesta carrera s’inscriu dins del Circuit l’Aliança 2014, format per dotze de les millors curses populars del Circuit Català de Running. L’acte comptarà amb la presència del regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández.


La Rentrée BDN, amb sortida i arribada al passeig Marítim, al costat del port de la ciutat, és una cursa urbana de cinc quilòmetres que recorre entre altres, el mateix passeig Marítim i el passeig de la Rambla de Badalona. Així doncs, un dels atractius que ofereix als participants és la vista del litoral amb el pont del Petroli com a element de referència.


Els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa i una bossa amb obsequis per part dels diferents patrocinadors. La Fira del Corredor, punt d’informació i recollida de dorsals, xips i samarretes, entre d’altres obsequis, estarà situada al port de Badalona, el mateix dia 13 de setembre, de 10 a 20.45 hores.
La Rentrée BDN col·labora amb la plataforma solidària Amics de la Gent Gran de Badalona.
Per a més informació:
www.larentreebadalona.com.

Deixa un comentari