Publicat el 02/09/2016

Badalona acull aquest cap de setmana dues fites esportives de primer ordre relacionades amb el bàsquet. D’una banda es celebrarà el I Torneig Internacional Cadet CB Sant Josep, que es disputarà del 2 al 4 de setembre a la pista de bàsquet del CB Sant Josep. Per una altra començarà la 30a Copa Badalona de Bàsquet – Memorial Joan Serna que es disputarà del 2 al 4 de setembre i també el 10 de setembre als poliesportius de Bufalà, La Plana i Casagemes. 

A l’acte de presentació hi han estat presents la regidora d’Esports, María Gallardo; el president del CB Sant Josep, Emiliano Ramírez; i la representant de la Federació Catalana de Bàsquet, Maria Lluís.

El I Torneig Internacional Cadet CB Sant Josep portarà a Badalona els següents equips: FC Barcelona, CAI Zaragoza, Stellazzurra Basketball Academy, Maccabi Teddy Tel Aviv, Joventut Badalona i CB Sant Josep. A més dels partits, també hi haurà un sopar i debat per parlar de bàsquet amb l’exentrenador del FC Barcelona Xavi Pasqual. 

La 30 Copa Badalona de Bàsquet – Memorial Joan Serna es disputarà també del 2 al 4 de setembre, tot i que la final es jugarà el dissabte 10. Diversos equips de bàsquet de la ciutat disputaran els seus partits als poliesportius de Bufalà, la Plana i Casagemes.

La regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha explicat que “aquestes dues competicions demostren el potencial de Badalona com a ciutat bressol del basquetbol, que és capaç de reunir en un cap de setmana jugadors cadets dels equips més importants d’Europa”. “El I Torneig Internacional Cadet CB Sant Josep demostra que l’esport no té fronteres i a més dóna una projecció de Badalona com a ciutat que transmet els valors positius de l’esport entre el jovent”, ha afegit.

Per a més informació sobre horaris de partits del I Torneig Internacional Cadet CB Sant Josep es pot consultar: www.cbsantjosep.net

Per a més informació sobre la 30a Copa Badalona de Bàsquet es pot consultar: www.badalona.cat

Deixa un comentari