Publicat el 29/04/2015

Badalona acull aquest cap de setmana, 2 i 3 de maig, el Campionat de dansa urbana URBANCE 2015, un dels esdeveniments de danses urbanes referents a Catalunya, amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport, la cultura de la dansa i la salut.
El campionat, organitzat per l’escola d’arts escèniques Star Dance Studio de Cornellà amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, s’iniciarà dissabte, 2 de maig, a les 16 hores al Pavelló Municipal de Llefià (avinguda del Doctor Bassols, 109-119). En aquesta primera part hi haurà diferents classes magistrals que donaran reconeguts ballarins com el francès Loic Riou, Jun Quemado dels Estats Units, o els espanyols Marcos Martínez i Bru Vidal.
Per participar en aquestes classes magistrals els ballarins només hauran d’aportar aliments no peribles per col·laborar amb el Banc dels Aliments de Badalona.
URBANCE continuarà diumenge, dia 3, de 9 a 21 hores, al Pavelló Països Catalans (carrer d’Ausiàs Marc, 61-67) amb les categories: babies, infantil, júnior, absoluta, mega crew, parelles, premium i professional.
Durant els dos dies que dura el campionat, l’organització d’URBANCE col·laborarà, com l’any passat, amb la campanya “La fam no fa vacances” per a la recollida d’aliments.
A més URBANCE farà un donatiu de 1.500 euros a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). El xec el recollirà la directora de l’associació durant el lliurament de premis.

Deixa un comentari