Publicat el 01/12/2017

Les tasques s’han centrat en un radi de 100 metres des de la costa a la zona de Punta Falconera però no s’han trobat indicis sobre la localització de l’home

Els efectius dels Bombers, Salvament Marítim, Guàrdia Civil i Mossos han aturat aquest divendres al vespre la recerca del submarinista desaparegut a Punta Falconera de Roses (Alt Empordà) i les reprendran demà.
Les tasques s’han centrat en aquesta zona on dijous es van trobar l’embarcació, on hi havia la seva germana.
Un equip subaquàtic del GRAE, un vehicle lleuger dels Bombers, submarinistes dels Mossos d’Esquadra, els GEAS de la Guàrdia Civil i Salvament han inspeccionat un radi de 100 metres des de la costa però no han trobat ni rastre de l’home, de nacionalitat estrangera. El dispositiu es tornarà a activar demà. L’avís el van rebre dijous pels volts de les dues del migdia quan Salvament Marítim va veure una llanxa que semblava anar a la deriva. En acostar-s’hi, van observar que hi havia una noia i la van rescatar.
Segons els Bombers, la noia hauria sortit a navegar amb el seu germà, que tenia intenció de fer pesca submarina però el noi no hi era.

ACN Roses
Foto: L’embarcació de Salvament Marítim i la de la Guàrdia Civil buscant el submarinista desaparegut a Punta Falconera,

Deixa un comentari