Publicat el 22/01/2020

Sorea garanteix el subministrament a la població fins divendres al matí i demana un consum responsable davant d’aquesta situació excepcional

El desbordament del riu Tordera, a causa a les fortes pluges caigudes a Catalunya en les darreres hores, ha obligat a aturar la planta potabilitzadora d’aigua de l’Alt Maresme, situada a Palafolls i gestionada per Sorea. El personal de la planta ha estat evacuat per precaució.

Les instal·lacions de la planta no estan inundades, però sí que ho estan els pous situats a la llera del riu. Per aquest motiu, la planta no pot funcionar de manera temporal. Sorea pot garantir el subministrament fins divendres al matí, sempre que es mantingui el subministrament elèctric, i recomana a la ciutadania que faci un consum mínim de l’aigua i eviti consums extraordinaris.
Les poblacions afectades són: Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Sant Cebrià de Vallalta.

La companyia subratlla que l’aigua que està subministrant en aquests moments a la població té l’absoluta garantia sanitària i no està afectada per aquest episodi de desbordament, lamenta les molèsties que aquesta situació pugui provocar a la ciutadania i demana que se segueixin les recomanacions de les autoritats locals i Protecció Civil.

Deixa un comentari