Publicat el 07/02/2019

La companyia líder en casaments en línia del món, WeddingWire i la icònica empresa Pantone Color Institute, creadora d’un sistema de control de color per a les arts gràfiques, s’han unit recentment per presentar quatre paletes de colors de noces per a aquest 2019.

Segons el web www.weddingwire.com, l’Institut Pantone Color és una autoritat mundialment coneguda a l’hora d’observar i compartir les últimes tendències del color. Per això van associar-s’hi amb l’objectiu de crear quatre nous esquemes de colors per a casaments que incorporen combinacions fresques i inesperades. Aquests esquemes s’alineen amb les seves tendències de noces previstes per al 2019: utilitzar el color per crear una sensació general o un ambient per al casament, en comptes de fer coincidir un o dos colors.

D’acord amb WeddingWire, enguany triar els colors del casament serà més important que mai, ja que una vegada finalitzada la paleta s’incorporaran a gairebé tots els detalls següents, des de les invitacions fins a la indumentària, arranjaments florals, vestits de dames d’honor i fins i tot el pastís de noces. I afegeixen que no importa si l’estètica és rústica, clàssica, o moderna, ja que cadascuna d’aquestes paletes ha estat seleccionada per combinar matisos que funcionen molt bé. Coneguem-les:

Love in Bloom. Aquesta paleta d’inspiració botànica combina tons elegants de color rosa clar amb colors neutres foscos, verdosos i acolorits. Les instal·lacions florals estructurals estan tenint un gran impacte en la decoració dels casaments del 2019, així que les parelles poden incorporar zones verdes i tocs de colors brillants juntament amb escultures abstractes en fusta o tons metàl·lics. Love in Bloom és una combinació perfecta per a casaments en jardins i els arranjaments florals són idonis per mostrar tots els seus matisos, que ofereixen una nova visió de l’amor romàntic. No obstant això, encara que la cerimònia no sigui a l’aire lliure es pot crear una configuració atractiva, elegant i edificant amb aquesta gamma de colors en qualsevol altre espai.

Golden Hour. Una paleta de colors orgànics, honestos i senzills, que celebra la bellesa física de la natura. Es compon de tons neutres foscos barrejats amb colors de casament no convencionals, com matisos de color taronja vermellós i brillant. S’adiu molt amb casaments bohemis, tot i que també amb cerimònies a l’aire lliure o amb una decoració inspirada en la natura. Les tonalitats terroses barrejades amb un toc d’or o coure creen un ambient natural i evoquen l’hora màgica del capvespre. Si es fan servir en la decoració del saló, en el muntatge de les taules i en els estilismes s’aconseguirà un ambient molt acollidor.

Paradise Found. La selecció de colors evoca molt ràpidament els paradisíacs paisatges de platges cristal·lines i sorra blanca en els quals és difícil traçar la divisòria entre l’aigua i el cel. Es tracta de tints brillants i exòtics que injecten vitalitat al gran dia i recorden l’ambient estimulant d’una illa tropical. El corall, el verd vibrant, el blau pàl·lid i el turquesa ens traslladen al paradís, així que és molt adient per a noces d’estiu a la platja o casaments bohemis en el camp. L’alegria d’aquesta paleta convida els nuvis a incorporar-la en multitud de detalls, com còctels tropicals, ornaments florals i vegetals, i desenfadats vestits de festa per als acompanyants.

Stroke of Midnight. Les tonalitats violeta i fúcsia aporten modernitat a aquesta paleta, mentre que els blaus marins, grisos i blancs brillants li donen classicisme i sofisticació. Una combinació fantàstica per a les parelles que volen un casament vintage innovador, allunyat de les típiques paletes pàl·lides de color rosa, verd i blau. Tant si es vol trobar una manera nova de dissenyar un casament vintage com si es busca una estètica refinada per al gran dia, la paleta aporta colors tradicionals i elegants. Els blaus, els grisos i els blancs són perfectes per als vestits dels nuvis, mentre que els colors violats més brillants queden preciosos en arranjaments florals.

 

Redacció La Clau
Fotos: www.weddingwire.com/wedding-ideas/wedding-colors-pantone

Deixa un comentari