Publicat el 23/07/2017

L’any 2013, els bloguers Igor i Judith, apassionats del disseny d’interiors i les plantes, van tenir la idea de crear una comunitat anomenada Urban Jungle Bloggers amb l’objectiu de compartir el seu amor per la vegetació i animar tothom a omplir les seves cases de verd. Avui dia aquell projecte s’ha convertit en una gran comunitat que mostra al món la passió per les plantes d’interior a través de l’etiqueta #urbanjungle.

Aquest estil decoratiu consisteix a introduir plantes en les estances i combinar-les amb colors verds, grocs i blaus, així com amb textures que evoquin la selva. El resultat són espais que aporten molta frescor, vitalitat i alegria a les nostres llars. Els impulsors d’aquesta tendència recomanen plantes que creixin de forma vigorosa, salvatge i desordenada, per tal d’aconseguir un efecte exòtic.

Tot i que el més important d’aquest estil decoratiu són les plantes, es poden afegir peces de mobiliari fetes amb elements naturals com el vímet, el bambú o la fusta clara. Una altra opció, tot i que més arriscada, és incorporar als espais estampats vegetals, ja sigui amb entapissats o mitjançant paper pintat a les parets, així com catifes de fibres naturals o bé objectes que recordin els països tropicals.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari