Una tardor Mid-century | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/10/2019

L’estil decoratiu Mid-century modern és un terme utilitzat per fer referència a un important moviment de disseny que es va produir entre els anys 30 i mitjans dels 60 del segle XX. De fet, és una evolució del modernisme que apostava per una estètica futurista i molt més funcional.

Ara, en la nova estació que comença, la decoració es deixa seduir per aquest estil i s’enfoca en la sofisticació dels anys 50.

Línies actuals, acabats senzills, funcionalitat i formes geomètriques, són, entre d’altres, les característiques principals de l’estil Mid-century modern que torna a envair les llars. Menys agressives i formals, les línies corbes conquisten la tardor 2019 per suavitzar qualsevol estança. Butaques amb respatllers i braços arrodonits, potes rodones i inclinades, taules de sobre circular o oval, llums amb pantalles esfèriques…

Una estètica en la qual predominen les línies simples amb peces elegants i úniques. Un estil ple de colorit i molt eclèctic que dona un respir a la línia recta i els espais més minimalistes.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari