Publicat el 20/03/2019

Dins de les moltes modes vistes a les passarel·les i a les xarxes socials, destaca per la seva naturalitat i senzillesa la del maquillatge amb ‘ulls bronzejats’, un fumatge en tonalitats molt semblants als de la pell bruna.

Segons expliquen al diari digital Vanitatis, un dels motius de la seva ràpida popularitat és la seva simplicitat. Només calen pólvores bronzejadores o algun coloret en tons cafè o daurats per aconseguir aquest efecte d’ombra d’ulls.

En tractar-se d’un maquillatge que busca la naturalitat, es pot començar per aplicar l’ombra directament a la conca de l’ull. El color ha de ser càlid, un parell de tons més fosc que la pell, però amb un punt extra de brillantor. El més important és que l’ombra o il·luminador que triïs tingui una lluentor setinada i no deixi un efecte de purpurina.

Amb l’ajuda d’un pinzell per difuminar s’ha d’estendre l’ombra en sentit ascendent per tota la parpella mòbil, incloent la conca, fins a crear la sensació de fumatge marcant la forma de l’ull.

Per aconseguir que el maquillatge sigui més natural, ha d’aplicar-se la mateixa ombra en la parpella inferior però amb un pinzell llapis per aconseguir més precisió.

Es pot incloure un punt de llum al lacrimal utilitzant una ombra en tons xampany, i si es vol, es pot enfosquir la línia de les pestanyes amb un llapis cremós en un marró més fosc i setinat.

Pel que fa a les pestanyes, atès que és possible que a causa de la consistència de les pólvores bronzejadores quedin petites partícules de pols en les pestanyes que les deixin més clares i gairebé invisibles, aplicarem una bona màscara des de l’arrel fins a la punta. Les celles no cal maquillar-les, és suficient una mica de gel per pentinar-les i deixar-les polides.

 

Redacció La Clau
Font i fotos:
https://www.vanitatis.elconfidencial.com

Deixa un comentari