Publicat el 01/12/2021

Trucs per decorar el teu sofà

 

El sofà és un moble en el qual passem molt de temps i mai no passa desapercebut. De fet, és un element indispensable en la decoració de la llar i marca la diferència. Si el teu sofà és vell i poc estètic, hi ha maneres de donar-li un altre estil sense haver de comprar-ne un altre.

El primer és col·locar-hi una funda. Una de color negre pot modernitzar immediatament el sofà i donar-li un toc més modern, a més de ser molt pràctica a l’hora d’amagar taques. També protegirà la tapisseria del teu sofà i farà que duri més temps.

Una altra opció és entapissar tot el sofà, usant teles de disseny, o comprar pegats i vinils per afegir-los al sofà i canviar-ne l’aparença.

A més de la funda, hi ha altres accessoris que es poden col·locar al voltant i li donaran un toc diferent. Canviar la taula de centre o posar un revister o una planta poden ser bones maneres de fer-ho per pocs diners.

Després convindria canviar els coixins. En aquest cas, s’aconsella usar uns que estiguin en harmonia amb la funda triada. Això sí, no serveix de res decorar el sofà si no ho has fet amb la resta d’elements de l’estança. La paret ha de tenir un color adequat i adaptat al teu gust, i caldria afegir altres objectes decoratius del teu grat, com ara quadres, pòsters o un llum elegant.

 

AMIC
vivirhogar.republica.com

Deixa un comentari